Formula 1

Asa am trait Formula 1 Marele Premiu al Rusiei

Sursă foto: https://twitter.com/MercedesAMGF1

Am trait in aceasta pagina, duminica, live text in aceasta pagina, cursa de Formula 1 de la Soci care conteaza pentru Marele Premiu al Rusiei.

Ordinea la final

Hamilton, Bottas, Vettel, Raikkonen, Verstappen, Ricciardo, Leclerc, Magnussen, Ocon, Perez


FINAL de cursa. Hamilton castiga in fata lui Bottas si se distanteaza la 50 de puncte in fata lui Vettel, cu cinci curse ramase de disputat din acest an competitional.

43/53 Liderul Verstappen este chemat la boxe pentru schimbul de pneuri. Hamilton ramane lider in fata lui Bottas si Vettel.

42/53 Este momentul cand Vladimir Putin ajunge la circuit si este insotit de Ross Brawn si Bernie Ecclestone.

31/53 Am trecut bine de jumatatea cursei si Verstappen se mentine la conducere, cu un avans de 2.3 secunde in fata lui Bottas. Olandezul a pornit din coada grilei cu o alta strategie.

15/53 Hamilton schimba si el pneurile, dar revine in pista chiar in spatele lui Vettel. Pilotii de la Mercedes il au la mijloc pe Vettel, in timp ce Raikkonen mai ramane cel putin un tur pe pista, conducand cursa.

13/52 Vettel intra si el la pit stop. Germanul pune setul de softuri noi pe care le avea la dispozitie.

12/52 Liderul Bottas opreste la boxe pentru schimbul de pneuri. Hamilton mosteneste fara lupta prima pozitie. Finlandezul de la Mercedes revine pe pista in urma lui Verstappen pe locul cinci.

6/53 Prima oprire la boxe pentru schimbul de pneuri ii apartine lui Alonso. Acesta schimba ultrasofturile cu softurile si revine in coada plutonului,pe locul 18.

2/53 Leclerc are un start foarte bun de cursa si avanseaza doua pozitii cu al sau Sauber, pana pe locul cinci.

1/53 START de cursa. Bottas ramane in fata plutonului, urmat de Hamilton si Raikkonen. Au existat doua momente in care Vettel a schitat atacuri asupra lui Hamilton, dar britanicul s-a aparat curat si a ramas in fata.

14:10 Se pleaca in turul de incalzire.

Valtteri Bottas de la Mercedes porneste din pole position, urmat de coechipierul Lewis Hamilton.

In linia a doua Scuderia Ferrari ii propune pe Sebastian Vettel si Kimi Raikkonen.

Hamilton porneste in aceasta cursa cu un avans de 40 de puncte in fata lui Vettel.



Asa am trait Formula 1 Marele Premiu al Rusiei