Formula 1

Asa am trait Formula 1: Marele Premiu al Italiei

Am transmis in aceasta pagina, live text dupa ora 15:00, Marele Premiu de Formula 1 al Italiei de la Monza. Apasati aici pentru a vedea cum a aratat grila de start.

Ordine in cursa: Hamilton, Bottas, Vettel, Ricciardo, Raikkonen, Ocon, Stroll, Massa, Perez, Verstappen

FINAL de cursa la Monza. Victorie pentru Hamilton pentru a 59-a oara in cariera.

53/53 Abandon pentru Alonso in chiar ultimul tur al cursei.

47/53 Verstappen ajunge in puncte, pe zece, dupa ce a plecat din coada plutonului si a fost implicat intr-un incident cu Massa la startul cursei.

41/53 Ricciardo este extrem de rapid dupa schimbul de pneuri si il depaseste pe Raikkonen pentru pozitia  patra. 11 secunde pana la locul trei ocupat de Vettel.

38/53 Hamilton corecteaza recordul in cursa si se indeparteaz la peste 4 secunde in fata lui Bottas. Intre timp Ricciardo efectueaza primul pit stop si revine in pista pe cinci in fata lui Ocon.

35/53 Abandon pentru Vandoorne din pozitia a 10-a. Belgianul de al McLaren a ramas fara putere in propulsorul Honda.

34/53 Au schimbat intre timp si cei doi de la Mercedes, astfel ca se revine la ordinea initiala, cu Hamilton in fata lui Bottas.

32/53 Vettel este primul pilot din grupul fruntas care schimba de pe supersoft pe soft.

26/53 Dupa tururi bune in care s-a chinuit sa ramana in plasa lui Ocon, in cele din urma Raikkonen depaseste la capatul liniei de start/sosire.

25/53 Potrivit datelor oficiale in termeni de viteza pura cel mai rapid pilot al cursei este Ricciardo. Acesta a fost detectat de radare cu 355 km/h. Liderul Hamilton este doar al 16-lea la viteza.

20/53 Scurta iesire a lui Hamilton in afara pistei cu pneurile de pe partea stanga. In continuare britanicul conduce curs cu un avans linistitor in fata coechipierului Bottas.

17/53 Ocon intra la boxe si schimba pe softuri. Locul zece acum pentru francezul aflat la un moment dat pe pozitia secunda.

8/53 Vettel il depaseste pe Ocon si ajunge in pozitia a 3-a in cursa.

6/53 Hamilton conduce cursa cu un avans de 3.5 secunde in fata lui Bottas, coechipierul sau de la Mercedes.

3/53 Contact intre Verstappen si Massa. Olandezul isi distruge complet roata dreapta fata. Intre timp Vettel si Raikkonen au facut schimb de locuri.

2/53 Bottas il ataca pe Raikkonen in Parabolica si revine in fata conationalului sau. Duel electrizant intre cei doi rivali finlandezi.

1/53 Hamilton isi apara pozitia din pole position, in timp ce Ocon trece de Stroll si urca pe doi. Mai in spate Raikkonen il depaseste pe Bottas si ajunge pe patru. Doar locul sase pentru Vettel, urmat de Massa.

START in Marele Premiu al Italiei.

15:00 Monoposturile se pun in miscare pentru turul de incalzire.

14:59 Vreme ideala astazi la Monza, dupa ploaia care a dat peste cap calificarile de sambata.



Asa am trait Formula 1: Marele Premiu al Italiei