Formula 1

Asa am trait Formula 1, Marele Premiu al Austriei. Cea mai pasionanta cursa din 2019

Sursă foto: twitter.com/

Am transmis live text in aceasta pagina cursa de la Spielberg care conteaza pentru Marele Premiu al Austriei.

Ordinea in cursa: Verstappen, Leclerc, Bottas, Vettel, Hamilton, Norris, Gasly, Sainz, Raikkonen, Giovinazzi.

FINAL de cursa. Verstappen castiga acasa la Red Bull in Austria si obtine punctul bonus pentru cel mai rapid tur in cursa. Leclerc si Bottas completeaza podiumul. Incidentul dintre Verstappen si Leclerc va fi investigat de comisari. Ar putea avea loc o depunctare!

70/71 Palida consolare pentru Ferrari: Vettel il depaseste pe Hamilton pentru pozitia a 4-a.

69/71 Usoara ciocnire intre cei doi si Verstappen este noul lider cu doua tururi inaintea finalului!

68/71 Verstappen ataca pe franare, trece pentru moment in fata. Revine Leclerc si ramane in fata olandezului. Avem cea mai captivanta batalie din acest sezon de F1.

66/71 Verstappen ajunge in spatele lui Leclerc. Duel pentru prima pozitie in Austria.

65/71 Diferenta scade la doua secunde si in mod normal Verstappen il va ajunge pe Leclerc in curand. Monegascul nu reuseste sa echilibreze caderea libera.

61/71 Patru secunde intre Leclerc si Verstappen cu zece tururi pana la final.

56/71 Chiar si asa Verstappen il depaseste la interior pe Bottas. Mai sunt 5.4 secunde pana la liderul Leclerc.

55/71 Verstappen se plange prin radio ca pierde puterea motorului sau Honda. Mecanicii sunt cu mainile in cap.

54/71 Noul record in cursa este stabilit de Vettel, dar acesta este la peste sase secunde in urma lui Hamilton, locul patru in cursa.

51/71 Vettel intra la boxe pentru a doua schimbare de pneuri.

50/71 In cele din urma Verstappen trece de Vettel intr-o zona de viteza pe coborare.

48/71 Verstappen il ajunge pe Vettel si pune presiune pe german.

44/71 Putin peste patru secunde intre liderul Leclerc si Bottas, principalul urmaritor. Verstappen se apropie la 1.6 secunde Vettel.

33/71 Leclerc revine in fruntea cursei urmat de Bottas si Vettel. Asadar ambele Ferrari pe podium. Verstappen si Hamilton nu ruleaza nici ei prea departe de primele trei locuri.

31/71 Hamilton pierde cinci secunde in plus la boxe si revine in pista in spatele lui Vettel pe pozitia a cincea. Verstappen e noul lider.

30/71 Liderul Hamilton este chemat la boxe, unde i se va schimba eleronul fata. Intre timp Vettel corecteaza cel mai bun timp in cursa!

25/71 Hamilton amana la maxim intra la boxe pentru a castigat cat mai mult timp in fata lui Leclerc. Sapte secunde sunt intre cei doi in acest moment.

23/71 Liderul Leclerc intra la boxe pentru schimbul de pneuri, moment in urma caruia pierde prima pozitie. Hamilton este noul lider urmat de Verstappen.

4/71 Leclerc are 2.3 secunde in fata lui Bottas si 4.5 secunde in fata lui Hamilton. Raikkonen si Vettel completeaza topul cinci. Verstappen este al saptelea.

START in Marele Premiu al Austriei.
Leclerc isi pastreaza prima pozitie dupa start si ramane lider. Verstappen s-a miscat greoi din grila si s-a vazut depasit de ambii piloti de la Mercedes.


Monegascul Charles Leclerc de la Ferrari porneste din prima pozitie a grilei de start.

Lewis Hamilton de la Mercedes, al doilea in calificarile de sambata, va porni de pe locul patru in urma unei penalizari de trei pozitii pe grila de start.

Hamilton a fost sanctionat pentru obstructionarea lui Kimi Raikkonen de la Alfa Romeo in calificari.

Alti cinci piloti au primit penalizari cu locuri pe grila.Asa am trait Formula 1, Marele Premiu al Austriei. Cea mai pasionanta cursa din 2019