Formula 1

Lewis Hamilton in continuare suparat pe FIA. Nu-i raspunde la mesaje noului presedinte

Sursă foto: https://twitter.com/Ben_Sulayem/

Mohammed Ben Sulayem, noul presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism, a declarat intr-o conferinta de presa organizata in cadrul raliului Dakar ca i-a scris pilotului britanic Lewis Hamilton, insa acesta nu i-a raspuns pana acum.

"I-am trimis mai multe mesaje, dar cred ca momentan el nu este pregatit suta la suta sa functioneze. Nu-l blamati pentru asta. Ii inteleg pozitia din perspectiva pilotului, bineinteles ca el este la alt nivel.

"Cu toate acestea regulile sunt reguli. Pentru mine nu e vreo diferenta intre piloti si echipe. Exista reguli pe care trebuie sa le respectam cu otii si de asemenea integritatea FIA. Nu pot judeca pe nimeni pana nu am toate faptele", a declarat Mohammed Ben Sulayem.

La ultimul Consiliu al Federatiei Internationale de Automobilism din 2021 in locul francezului Jean Todt in postul de presedinte a fost ales Mohammed Ben Sulayem.

Lewis Hamilton a lipsit de la Gala FIA organizata la Paris, ceea ce a reprezentat o incalcare a regulamentului.

Pilotul in varsta de 36 de ani a pierdut titlul mondial cu numarul opt in ultimul tur al cursei din Abu Dhabi cand, in urma unui Safety Car, s-a vazut ajuns si depasit de olandezul Max Verstappen (24 de ani).



Lewis Hamilton in continuare suparat pe FIA. Nu-i raspunde la mesaje noului presedinte