Formula 1

Lewis Hamilton domina antrenamentele din Austria cu record pe tur

Sursă foto: twitter.com/F1

Fostul campion mondial Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp din istoria circuitului austriac de la Spielberg, vineri, in prima sesiune de antrenamente libere.

Pilotul echipei Mercedes a oprit cronometrulla 1:05.975 si l-a devansat cu 190 de miimi pe olandezul Max Verstappen de la Red Bull.

Finlandezul Valtteri Bottas s-a clasat pe trei, cu Sebastian Vettel in pozitia a patra urmat de Daniel Ricciardo si Kimi Raikkonen, toti acestia in aceeasi secunda cu primul clasat.

Hamilton a continuat sa domine antrenamentele si in a doua sesiune, cea programata dupa-amiaza, a corectat recordul circuitului austriac cu jumatate de secunda ajungand la 1:05.483.

Vettel, liderul campionatului, a incheiat ziua la 147 de miimi, in topul sase clasandu-se Bottas, Verstappen, Ricciardo si Raikkonen.

Cu alte cuvinte, Marele Premiu al Austriei se anunta inca din ziua antrenamentelor o afacere in trei, Mercedes, Ferrari si Red Bull urmand a se lupta pentru suprematie.Lewis Hamilton domina antrenamentele din Austria cu record pe tur