Formula 1

Jean Todt: ”Am urmarit cursa cu Michael Schumacher”

Sursă foto: https://twitter.com/expresionsonor1/

Dupa luni bune in care nu s-a mai aflat nimic despre starea de sanatate a fostului pilot Michael Schumacher, presedintele FIA Jean Todt apare cu o informatie de ultima ora.

Acesta spune ca a urmarit recent incheiatul Mare Premiu al Germaniei alaturi de Michael Schumacher alaturi de locuinta acestuia din Elvetia.

”Am vazut cursa cu Michael in locuinta lui din Elvetia. El este pe maini bune si este ingrijit in casa lui. Nu renunta si continua sa lupte”, a declarat Todt.

Cu toate acestea, Todt a mai dezvaluit un amanunt important: ”Prietenia noastra nu mai poate fi la fel cum era odata, asta doar pentru ca nu mai exista aceeasi comunicare ca inainte”.

Michael Schumacher, 50 ani, a suferit in urma cu sase ani un accident pe cand se afla la schi in Alpii francezi. Accidentat la cap, Schumacher a fost operat la Grenoble in urma unui traumatism cranian sever insotit de o puternica hemoragie cerebrala.

Ulterior fostul pilot a fost transferat la Lausanne si de acolo la resedinta personala transformata in spital privat, unde Schumacher a continuat recuperarea.



Jean Todt: ”Am urmarit cursa cu Michael Schumacher”