Formula 1

Hamilton stinge conflictul cu Raikkonen: "Uneori vorbim prostii"

Sursă foto: twitter.com/MercedesAMGF1

Lewis Hamilton a fost negru de suparare dupa ce Kimi Raikkonen l-a acrosat in debutul cursei de la Silverstone.

Hamilton a pierdut contactul cu partea superioara a cursei si a revenit pe final limitand pierderile in raport cu Sebastian Vettel, castigatorul Marelui Premiu al Marii Britanii.

Dupa cursa Hamilton a insinuat ca de doua ori in ultimele trei curse o masina Ferrari a lovit un Mercedes in primul tur, declaratie pe care a pus-o ulterior pe seama epuizarii fizice si psihice.

Intre timp Hamilton a revenit la sentimente mai bune si a reactionat pe Instagram cu un mesaj impaciuitor la adresa lui Raikkonen: "Kimi si-a cerut scuze si am trecut peste. A fost un incident de cursa si nimic mai mult. Uneori vorbim prostii si avem de invatat".

Minttu, sotia lui Raikkonen, intrase si ea in polemica iscata dupa Grand Prix-ul britanic cu un mesaj acid pe aceeasi retea de socializare: "Daca plangi ca o fata cand pierzi, atunci fa balet"!

Mesaj pe care apoi l-a nuantat: "Ca sa fie clar, nu ma refeream la pilot ci la echipa care plangea dupa aceea ca cineva a facut ceva intentionat. Nu, nu a facut-o intentionat. Se cheama cursa!".



Hamilton stinge conflictul cu Raikkonen: "Uneori vorbim prostii"