Formula 1

Hamilton sare in aparare lui Vettel: “Merita mai mult respect”

Sursă foto: https://twitter.com/AuthorityBrand1

Lewis Hamilton a reactionat in apararea rivalului sau la titlul mondial in Formula 1, Sebastian Vettel, si spune ca acesta ar merita mai mult respect din partea celor care il critica pentru erorile comise in acest an.

Hamilton a castigat la Suzuka in Japonia si este la o cursa distanta de obtinerea celui de-al cincilea titlu mondial in Formula 1.

Aceasta dupa ce, la fel ca in 2017, Vettel a comis mai multe erori in a doua parte a campionatului permitandu-I britanicului de la Mercedes sa ia distanta in clasament.

“Pur si simplu nu va imaginat cat de greu este sa faci ceea ce facem noi la acest nivel”, a spus Hamilton.

“Este de asteptat ca fiind oameni sa facem greseli, dar conteaza doar cum reusim sa trecem de ele. Cred ca media ar trebui sa-iacorde putin mai mult respect lui Sebastian”, a adaugat liderul din Formula 1.

Vettel a tinut pasul cu Hamilton si chiar a condus ierarhia in debutul sezonului, dar mici erori comise in Azerbaidjan, Franta, Austria, Germania, Italia si Japonia au facut ca diferenta dintre cei doi sa creasca.

Ultima eroare a avut loc chiar la Suzuka, unde Vettel s-a ciocnit de Max Verstappen in tentativa de depasire a acestuia. Greseala care l-a aruncat pe german in spatele plutonului.

67 de puncte este diferenta intre Hamilton si Vettel cu patru curse ramase pana la finalul sezonului, adica cu 100 de puncte puse in joc la victorie.



Hamilton sare in aparare lui Vettel: “Merita mai mult respect”