Formula 1

Hamilton s-a plictisit in cursa de la Monte-Carlo si vrea o schimbare

Sursă foto: twitter.com

Monte-Carlo reprezinta o imagine iconica pentru Formula 1 si este locul unde orice pilot de curse pe patru roti indiferent de disciplina ar vrea sa ridice trofeul de invingator deasupra capului.

Chiar si asa, de multe ori asa cum s-a intamplat si in acest an, cursa de Formula 1 aduce prea putin spectacol si asistam doar la o procesiune a monoposturilor implicate in competitie.

Practic, dupa un start de cursa curat fara incidente, ordinea primilor trei a ramas neschimbata pana la final, cu Daniel Ricciardo, Sebastian Vettel si Lewis Hamilton.

Acesta din urma si-a pastrat primul loc in clasamentul pilotilor, dar s-a aratat nemultumit de lipsa spectacolului cerand public introducerea unei modificari de regulament pentru cursa din Principat.

“Cursa propriu-zisa nu se ridica la nivelul pistei si al intregului spectacol de aici, si cred ca este pacat. Nu exista un alt loc in Formula 1, dar cred ca ar trebui aplicata o regula diferita. Nu ar trebui permisa o singura oprire la boxe aici. Poate introducerea unui alt format sau altceva, poate chiar sa avem doua curse, cine stie? Au fost cele mai lungi 78 de tururi pe care le-am parcurs in viata mea. A fost o cursa prea lunga”, a spus Hamilton.

Dupa un inceput spectaculos de sezon, cu depasiri in Australia, Bahrain, China si Azerbaidjan, ultimele doua intreceri, la Barcelona si Monte-Carlo, au fost extrem de anoste, fara nimic notabil.



Hamilton s-a plictisit in cursa de la Monte-Carlo si vrea o schimbare