Formula 1

Hamilton l-a depasit pe Rosberg in primele antrenamente din Abu Dhabi

Marele Premiu din Abu Dhabi, ultima oprire a Formulei 1 in acest sezon si etapa decisiva pentru stabilirea noului campion mondial, a debutat vineri dimineata cu prima sedinta de antrenamente libere.

Asa cum era de asteptat si cum de altfel s-a intamplat aproape intreg sezonul, pilotii echipei de uzina Mercedes au monopolizat primele doua pozitii.

Lewis Hamilton, liderul campionatului cu un avans de 17 puncte, l-a depasit cu mai putin de doua zecimi pe coechipierul si rivalul sau in lupta pentru titlul mondial, Nico Rosberg.

Hamilton a fost inregistrat cu 1:43.476, in timp ce Rosberg a oprit cronometrul la 1:43.609.

Al treilea s-a clasat spaniolul Fernando Alonso, pilot aflat la ultima sa cursa pentru Ferrari. Ibericul care si-a anuntat plecarea de la Scuderia italiana a acoperit turul de circuit in 1:45.184.

Sebastian Vettel, omul care il va inlocui pe Alonso la Ferrari din 2015, a avut al patrulea timp clasandu-se chiar in fata coechipierului sau, Daniel Ricciardo.

Vineri dupa-amiaza este programata a doua sesiune de antrenamente libere. Calificarile de sambata si cursa de duminica vor fi live text pe Onlinesport.ro

[news-110597]



Hamilton l-a depasit pe Rosberg in primele antrenamente din Abu Dhabi