Formula 1

Fostul manager al lui Michael Schumacher: ”Povestea lui nu se poate termina asa”

Sursă foto: https://twitter.com/Planet_F1

Wilhelm Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, o acuza pe sotia acestuia, Corinna, ca nu spune adevarul despre starea marelui campion de Formula 1.

”Stiu ca Michael se afla intr-o stare extrem de grava, dar nu pot sa urmaresc progresul pe care il face. As vrea sa stiu cum se simte, sa-i pot strange mana”, a declarat Weber pentru publicatia Sport.

”Corinna nu permite acest lucru si se teme ca dupa ce voi vedea ce se intampla, voi iesi in presa pentru a spune adevarul. Cred ca Michael se poate recupera, iar povestea lui nu se poate termina asa. E un mare campion si ma rog pentru el”, a mai spus Weber.

In urma cu aproape sase ani Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian sever in timp ce se afla in vacanta la schi in Alpii francezi.

Intrat in coma si operat la spitalul din Grenoble, septuplul campion mondial de Formula 1 a urmat un lung proces de recuperare.

Cele mai recente informatii despre Michael Schumacher au venit in vara acestui an, cand Le Parisien a dezvaluit ca germanul a fost transportat la un spital din Paris pentru investigatii la un celebru medic francez.



Fostul manager al lui Michael Schumacher: ”Povestea lui nu se poate termina asa”