Formula 1

TUR cu TUR Formula 1: Calificari Marele Premiu al Spaniei

Ati urmarit live text pe Onlinesport.ro de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Spaniei de la Barcelona.

16:11 Sesiunea se incheie si Hamilton obtine cel mai bun timp in aceasta sesiune de calificari. Rosberg este al doilea, in timp ce Ricciardo si Bottas vor lua startul din linia secunda la startul cursei de duminica. Mai putin de doua zecimi i-au despartit pe cei doi echipieri de la Mercedes.

16:06 Hamilton este mai rapid cu trei zecimi fata de Rosberg. Urmeaza Ricciardo si Alonso, iar australianul este singurul care tine pasul cu pilotii Mercedes.

16:04 S-a reluat sesiunea pentru ultimele minute.

15:59 Sesiunea este intrerupta din nou cu steag rosu. Vettel este motivul acestei intreruperi, monopostului acestuia ramanand blocat pe circuit. Opt minute pana la finalul calificarilor.

15:55 Rosberg iese primul pe circuit si vrea sa transeze inca de la inceput conturile cu ceilalti rivali.

15:51 Cei sase care nu prind ultima parte a calificarilor sunt: Hulkenberg, Perez, Guitierrez, Kvyat, Magnussen, Vergne.

15:48 Final de Q2. Nicio schimbare la varf, unde Rosberg si Hamilton au ramas pe primele doua pozitii. Ricciardo incheie pe trei, urmat de Massa, Vettel, Grosjean, Raikkonen, Bottas, Button si Alonso. Acestia se vor duela pentru primele cinci linii pe grila de start.

15:41 Situatie neschimbata in Q2. Rosberg conduce, cu 1:26.088, urmat la doua zecimi de Hamilton. Ricciardo si Vettel urmeaza la peste jumatate de secunda in cazul australianul si la aproape o secunda in ceea ce-l priveste pe campionul mondial.

15:28 Sutil, Chilton, Bianchi, Kobayashi, Ericsson, Maldonado sunt cei sase piloti eliminati dupa Q1.

15:25 S-a incheiat prima parte a calificarilor. Rosberg, Hamilton, Vettel, Ricciardo, Massa, Kvyat este ordinea primilor sase.

15:17 Cei doi piloti de la Mercedes domina aceasta prima parte a calificarilor. Rosberg conduce, cu 1:26.764, fiind urmat la patru zecimi de Lewis Hamilton. Pe trei se afla Sebastian Vettel la 1.1 secunde.

15:11 Monopostul lui Maldonado a fost scos din circuit si sesiunea este reluata.

15:06 Accidentul lui Maldonado obliga organizatorii sa intrerupa sesiunea cu steag rosu.

15:04 Final prematur de calificari pentru Pastor Maldonado, pilotul echipei Lotus. Acesta a lovit violent cu partea frontala si abandoneaza cu ambele roti avariate. Maldonado a castigat cu Williams la Barcelona in 2010.

15:00 Start de sesiune pe circuitul Montmelo de langa Barcelona.

Lewis Hamilton a dominat primele doua antrenamente si Mercedes ramane in continuare echipa favorita la obtinerea pole position-ului, 

Echipa germana mizeaza chiar pe obtinerea unei duble in calificarile de sambata, dupa ce Hamilton si Rosberg au monopolizat primele doua locuri in sesiunea secunda de antrenamente.

Amanunte de la calificari in aceasta pagina incepand cu ora 15:00



TUR cu TUR Formula 1: Calificari Marele Premiu al Spaniei