Formula 1

Ferrari isi arata forta in testele de la Barcelona. Vettel din nou in top

Pentru a doua zi la rand Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp in testele de iarna din Formula 1, teste care se desfasoara pe circuitul de la Barcelona.

Pilotul Scuderiei Ferrari a oprit cronometrul la 1:22.810, fiind singurul din cei 11 piloti care a coborat sub bariera de un minut si 23 de secunde pe turul de la Barcelona.

Vettel, aflat in al doilea an la Ferrari, l-a devansat pe australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull Racing cu 715 miimi de secunda. Cu putine minute ramase din sesiunea de marti, Vettel a tras pe dreapta in virajul al treilea. Sedinta nu a mai fost reluata.

Pe trei s-a clasat mexicanul Sergio Perez de la Force India, pilot care a reusit sa fie mai rapid decat Nico Rosberg, pilotul echipei de uzina Mercedes.

Rosberg, pentru prima data in acest an pe circuit, a fost mai lent cu peste 2 secunde in raport cu Vettel.

In actiune, marti, s-a aflat si spaniolul Fernando Alonso, acesta avand un rezultat modest la volanul monopostului sau McLaren-Honda. Dublul campion mondial mai are mult de lucrat pentru a obtine rezultate cel putin decente comparativ cu echipele din topul ierarhiei.

Daca in prima zi, luni, doar Lewis Hamilton a parcurs peste 100 de tururi, de aceasta data opt din cei 11 piloti au sarit de aceasta borna. Cel mai activ a fost Nico Rosberg de la Mercedes, cu 172 de tururi.

Rezultatele zilei secunde la Barcelona:



Ferrari isi arata forta in testele de la Barcelona. Vettel din nou in top