Formula 1

Ferrari a lansat monopostul pentru 2021. Obiectivele raman modeste

Sursă foto: https://twitter.com/F1

Dupa cel mai slab sezon din ultimii 40 de ani in Formula 1, Scuderia Ferrari a scos la lumina monopostul prin care spera sa ajunga din nou spre varful ierarhiei.

Noul model denumit SF21 va fi pilotat de monegascul Charles Leclerc si de nou venitul Carlos Sainz jr., fiul fostului campion mondial de raliuri Carlos Sainz.

Cei doi vor avea la dispozitie un monopost "imbunatatit la toate capitolele", daca este sa-i dam crezare lui Mattia Binotto, principalul de la Ferrari.

Optimismul este la cote moderate in cadrul Scuderiei si poate pentru prima data in ultimii ani obiectivele sunt tratate intr-un mod realist.

O clasare mai buna decat locul sase la constructori si un pilot pe podium in ierarhia generala la finalul sezonului 2021 sunt tintele oficialilor de la Ferrari inaintea celui mai lung sezon din istoria Formulei 1.

Charles Leclerc a incheiat pe locul opt la general dupa cele 17 curse din 2020, cu doar doua clasari pe podium.

Noul coleg Carlos Sainz jr. a fost al saselea la general concurand pentru McLaren-Renault

Un sezon care va debuta pe 28 martie in Bahrain si care se va incheia tocmai pe 12 decembrie in Abu Dhabi.

Pana atunci echipele participante in Marele Circ vor sustine testele oficiale pe pista circuitului Sakhir de langa Manama, Bahrain, unde vom avea o prima referinta despre raportul de forte existent in acest moment.



Ferrari a lansat monopostul pentru 2021. Obiectivele raman modeste