Formula 1

Fernando Alonso spitalizat dupa un accident pe bicicleta

Sursă foto: twitter.com/f1boxes1

Dublul campion mondial de Formula 1 a ajuns in spital dupa un accident de circulatie petrecut in Elvetia.

Accidentul a fost confirmat de echipa Alpine F1, fosta Renault, pentru care Fernando Alonso ar urma sa concureze in 2021 la revenirea in Marele Circ.

Potrivit publicatiei italiene La Gazzetta dello Sport, dublul campion mondial din Formula 1 ar fi suferit o fractura de mandibula si ar avea probleme cu dantura in urma accidentului petrecut in apropierea localitatii Lugano.

Cel mai important, Fernando Alonso este constient si asteapta mai multe investigatii medicale in cursul diminetii de vineri, se mai precizeaza in comunicatul celor de la Alpine F1.

Andrew Benson, corespondentul F1 al celor de la BBC, a scris pe Twitter ca Alonso a fost transportat la Berna, capitala Elvetiei, intr-o unitate medicala specializata in astfel de fracturi in zona oaselor fetei.

Alonso ar trebui sa ia parte la primele teste ale sezonului in 12 martie pe circuitul din Bahrain, acolo unde va debuta si noul sezon al Formulei 1 in 28 martie.

Ramane de vazut in ce masura spaniolul isi va putea face prea curand revenirea in Formula 1 dupa doi ani de pauza.Fernando Alonso spitalizat dupa un accident pe bicicleta