Formula 1

Femeia din spatele lui Hamilton. Are 46 de ani si septuplul campion mondial vorbeste de ea la superlativ

Sursă foto: https://twitter.com/Fox_Motorsport/

Lewis Hamilton a cucerit la Istanbul a 94-a victorie din cariera si odata cu aceasta titlul mondial cu numarul sapte prin care l-a egalat la acest capitol pe Michael Schumacher.

In spatele succesului de care se bucura pilotul britanic de la Mercedes stau multe ore de pregatire fizica si mentala.

Unul dintre oamenii cheie pentru Lewis Hamilton este Angela Cullen, o fizioterapeuta originara din Noua Zeelanda despre care campionul britanic spune ca este “unul dintre cele mai importante lucruri care mi s-au intamplat in viata”.

“Angela a lucrat putin cu mine acasa si astfel am interbat-o daca n-ar vrea sa ma insoteasca in campionat.

“Este singura femeie care munceste din greu si pe care o am alaturi. Concentrata si altruita, imi face weekend-urile mai usoare. Nu poti fi aproape de oameni care nu vor sa te inspire sa faci mai bine. Cred ca in viata este important sa ai alaturi oameni pozitivi.

“In fiecare zi ma trezesc indiferent de cat este ceasul si o gasesc mereu pozitiva. Nu a existat o singura zi in care sa fie negativa, iar acesta este un lucru foarte, foarte important”, declara Hamilton intr-un interviu la postul olandez Ziggo Sport despre relatia profesionala pe care o are cu Angela CullenFemeia din spatele lui Hamilton. Are 46 de ani si septuplul campion mondial vorbeste de ea la superlativ