Formula 1

Cand va ajunge Mick Schumacher la Ferrari

Sursă foto: https://twitter.com/LigaFormula1/

Fiul marelui Michael Schumacher a castigat in 2020 titlul in Formula 2 si la anul va debuta ca pilot principal in Formula 1.

Pentru inceput Mick Schumacher a primit volanul unui monopost al echipei Haas, una dintre formatiile care beneficiaza de motorizarea Ferrari.

Astfel, Haas este o rampa de lansare pentru Mick Schumacher in Marele Circ, tinta acestuia fiind un loc pe viitor la Scuderia Ferrari.

Despre viitorul lui Mick Schumacher in Formula 1 a vorbit scotianul David Coulthard, unul dintre pilotii care au rivalizat cu Michael Schumacher in perioada germanului la Ferrari.

“L-am vazut cum a progresat inca din formulele pregatitoare. Este concentrat, pregatit si un pilot infometat de rezultate.

“Are propria lui personalitate, iar echipa Haas va fi un loc sigur pentru el de a invata. Nu cred ca va avea probleme in a-l invinge pe Mazepin. Daca va fi altfel, atunci inseamna ca are o problema.

“In urmatorii ani, daca va continua pe aceeasi linie ca pana acum, ar putea avea oportunitatea sa fie la Ferrari sau la o alta echipa. Totul depinde de Charles Leclerc si Carlos Sainz”, a declarat Coulthard pentru Daily Express.

Mick Schumacher va debuta oficial in Formula 1 pe 21 martie, cand va avea loc prima cursa din 2021, Marele Premiu al Australiei la Melbourne.



Cand va ajunge Mick Schumacher la Ferrari