Formula 1

Button se tine de glume inaintea ultimei curse din cariera in Formula 1 si aprinde lupta pentru titlul mondial

Jenson Button, pilotul britanic care duminica va lua ultimul sau start la volanul unui monopost de Formula 1, a spus in gluma ca pentru o suma de bani din partea lui Lewis Hamilton ar putea arbitra lupta pentru titlu.

"Nico Rosberg va castiga titlul mondial la finalul acestei saptamani. Bine, asta daca unul dintre noi nu intra in el. Adica, Lewis Hamilton este un tip foarte bogat si are multi bani, zboara intr-un avio privat, asa ca sunt convins ca-si permite sa ma plateasca pentru asta", a spus in gluma Jenson Button, pilotul echipei McLaren.

In alta ordine de idei, Button a mai spus ca si-ar dori sa concureze in cursa de 24 de ore de la Le Mans si sa cucereasca titlul mondial la triatlon rezervat categoriei amatorilor.

Campion mondial in 2009 cu Brawn GP, Button a adunat 304 starturi in Formula 1, 15 victorii, 50 de clasari pe podium si 8 plecari din pole position.

Nico Rosberg are 12 puncte avans in fata lui Lewis Hamilton inaintea cursei din Abu Dhabi si are nevoie de o clasare pe podium pentru a-si asigura primul titlu mondial din cariera.



Button se tine de glume inaintea ultimei curse din cariera in Formula 1 si aprinde lupta pentru titlul mondial