Formula 1

Alonso: "Se putea si mai rau de locul cinci"

Liderul clasamentului mondial al pilotilor, Fernando Alonso, a declarat, sambata, dupa calificarile Marelui Premiu al Braziliei ca este multumit cu locul cinci obtinut la final si ca se putea clasa chiar si mai jos.
"In astfel de situatii, cu pista cand uda, cand uscata, niciodata nu poti face predictii si nu poti avea mari asteptari. Cred ca am facut tot ce am putut pentru un rezultat bun.

"Pentru noi cele mai dificile momente au fost in partea secunda, cand eu eram pe opt si Felipe Massa pe zece. Ne-am chinuit putin cu pneurile intermediare", a spus Alonso, ocupantul locului cinci la finalul calificarilor.

Germanul Sebastian Vettel nu a avut decat motive de bucurie la finalul celor 60 de minute cronometrate, pilotul de la Red Bull clasandu-se pe un excelent loc doi.

Astfel, Vettel este cel mai bine clasat pilot pe grila dintre pretendentii la titlul mondial.

"A fost o sesiune inselatoare si evident una foarte dificila in ultima parte. In astfel de conditii este foarte usor de facut greseli", a spus Vettel care nu-l scoate din ecuatia victoriei pe Hulkenberg.

"Este un rival de luat in seama si pentru faptul ca porneste din fata noastra cu atat mai mult trebuie sa fim atenti la el", a adaugat Vettel.

La randul sau, Mark Webber a spus ca este multumit cu locul trei ocupat in calificari.

"M-am bucurat de aceste calificari foarte antrenante. Este foarte usor sa gresesti in astfel de conditii, asa ca sunt bucuros ca pornesc din fata celorlalti", a spus Webber.

Onlinesport


Alonso: "Se putea si mai rau de locul cinci"