Formula 1

Alonso: "Nu am nimic cu Hamilton"

Spaniolul Fernando Alonso a declarat, cu o zi inaintea Marelui Premiu al Braziliei, ca dorinta sa de a-l vedea pe Felipe Massa campion mondial nu are legatura cu vreo aversiune personala fata de britanicul Lewis Hamilton.
Fostul dublu campion mondial si-a motivat decizia de sustinere a pilotului brazilian de la Ferrari, prin dorinta ca fosta sa echipa McLaren-Mercedes sa nu devina campioana.

"N-are nicio legatura cu Lewis. Am spus-o in repetate randuri si repet si acum. Il respect pe Hamilton si avem o relatie normala. Anul trecut a existat o situatie similara. Eram in vestiarul echipei si ne vorbeam fara probleme. Cu toate acestea cred ca intotdeauna am preferat sa castige orice alta echipa in afara de McLaren", a declarat Alonso.

In ceea ce priveste soarta titlului pilotilor, Alonso crede ca Hamilton are un avans suficient de bun pentru a-si trece in palmares campionatul. "Lewis este favorit cert. Are sapte puncte avans si daca termina in primele cinci locuri va castiga fara probleme. Sa termine in primele cinci locuri este o misiune nu tocmai grea pentru un pilot rapid ca el".

Onlinesport


Alonso: "Nu am nimic cu Hamilton"