Formula 1

Alonso: "Meritam locul doi"

Fernando Alonso, clasat pe locul al saselea la Marele Premiu al Malaeziei, s-a plans ca lucrurile nu i-au iesit asa cum sperau si a comentat incidentul in care l-a lovit pe Hamilton spre final. El a spus ca a ramas si fara eleronul spate mobil, la jumatatea cursei.
"Am incercat sa il depasesc pe Hamilton, iar el a facut o miscare putin carem agresiva la viteza de 300 de kilometri pe ora. Ne-am atins si a trebuit sa pierd. Din pacate am ratat un loc doi, pe care il meritam pentru ca eram mai rapid decat Button. Ne-a scapat o sansa. Ceea ce este imbucurator este faptul ca am putut lupta direct pentru primele locuri, iar asta ne da sperante pe viitor", a declarat Alonso despre incidentul cu Hamilton.

Declaratia sa este ciudata, pentru ca Alonso s-a grabit sa treaca de britanic, iar acesta nu a schitat nici un gest ca nu l-ar lasa. Manevra lui Alonso a fost prea din scurt, prea la limita si ea l-a costat.

Alonso a spus ca a ramas fara eleronul mobil pe spate, la mijlocul cursei. "Eleronul spate nu a mai mers la jumatatea cursei. Cu el puteam depasi pe linia dreapta ca sa lupt pentru podium cu mijloace tehnice egale, la fel ca si ceilalti. Asta este, uneori lucrurile merg pentru tine, alteori nu. In alta zi sper ca vom castiga", a inceiat spaniolul.

Onlinesport


Alonso: "Meritam locul doi"