Formula 1

Alonso a impresionat si in sesiunea secunda a antrenamentelor libere din Principat

Spaniolul Fernando Alonso a fost de neoprit si in a doua sesiune a antrenamentelor libere din cadrul Marelui Premiu al Principatului Monaco, echipierul de la Ferrari stabilind cel mai bun timp al zilei.
Cu 1:14.904 pe turul de circuit, fostul dublu campion mondial l-a devansat cu 109 miimi de secunda pe germanul Nico Rosberg de la Mercedes.

Al treilea timp i-a apartinut lui Sebastian Vettel (Red Bull-Renault), acesta fiind mai lent cu 195 miimi in raport cu Alonso.

Felipe Massa (Ferrari) si Michael Schumacher (Mercedes) au completat topul cinci, la peste doua zecimi fata de primul clasat, in timp ce echipierii de la McLaren-Mercedes s-au clasat inca o data modest.

Lewis Hamilton a fost cronometrat cu al saptelea timp, in vreme ce Jenson Button a incheiat sedinta cu al noualea timp, la peste sapte zecimi de Alonso.

Sesiunea secunda a fost marcata de un incident intre finlandezul Heikki Kovalainen si brazilianul Felipe Massa, pilotul de la Lotus obstructionandu-l pe reprezentantul Ferrari la intrarea in ultimul viraj al circuitului.

Ploaia si-a facut aparitia in timpul celor 90 de minute, dar niciunul dintre piloti nu a optat pentru pneurile intermediare.

Marele Premiu al Principatului Monaco va continua, sambata, cu ultima sesiune de antrenamente libere, urmata de unica sedinta de calificari.

Cursa este programata, duminica, incepand cu ora 15.

Onlinesport


Alonso a impresionat si in sesiunea secunda a antrenamentelor libere din Principat