Formula 1

Accidentul lui Michael Schumacher: Spaniolii de la Marca nu stiu germana

Ziarul Marca a publicat miercuri un articol in care spune ca "Michael Schumacher ar putea iesi din coma in urmtoarele zile" citand presa germana, pe cei de la Bild. Articolul citat este vechi de patru zile si nici nu spune asa ceva. In tot acest timp Schumi continua in coma.

Marca citeaza miercuri cu o intarziere un articol de sambata din Bild. Acolo, un doctor german care nu are nici o tangenta cu cazul lui Schumi spune ceva general si anume ca "este de dorit ca un pacient sa fie scos din coma cat mai repede, pentru ca atunci corpul isi reia functiile vitale mai usor". In articolul de pe 11 ianuarie, citat de Marca pe 15, nu apare nimic despre vreun plan al doctorilor de a-l scoate din coma pe Schumi in urmatoarele zile. Ca este de dorit, in general, este clar ca da.

Bild are penultimul articol despre Schumi publicat duminica, pe 12 ianuarie, in care anunta testele pe creier la care urmeaza sa fie supus Schumi si ca fostul pilot poate risca inca unele complicatii. L-am pus si pe acesta aici.

Iar ultimele informatii din Bild chiar de pe 15 ianuarie sunt ca doctorii din Grenoble nu au nici un plan legat de trezirea lui Schumi.

Sa nu ne imbatam cu apa rece, din pacate nu e cazul. Bineinteles, toata lumea asteapta ca Schumi sa se trezeasca. Dar sa nu uitam ca ultimele informatii oficiale despre el sunt ca este in stare critica, dar stabila dupa ce a suferit doua operatii. Pe cai neoficiale s-a aflat ca i-ar mai fi facut o interventie pentru a preveni inflamatia si ca va fi supus la unele teste.Accidentul lui Michael Schumacher: Spaniolii de la Marca nu stiu germana