Formula 1

Accidentul lui Michael Schumacher: Familia crede ca Schumi se va face bine

Familia lui Michael Schumacher, spitalizat la Grenoble in urma accidentului de schi, "continua sa creada in insanatosirea" fostului mare pilot. Declaratiile vin la o zi dupa ce s-a spus ca Schumi a facut pneumonie.

"Familia continua sa creada foarte mult in insanatosirea lui Michael si are incredere completa in echipa de medici", a spus purtatoarea de cuvant a familiei, Sabine Kehm, intr-un comunicat.

Ea a adaugat ca "nu este importanta rapiditatea procesului de recuperare, ci ca acesta sa se desfasoare in forma continua si controlata".

Schumacher se afla in starea de trezire din coma, despre care nu se stie daca a fost oprita avand in vedere ca sportivul a facut pneumonie. Schumi a suferit un accident de schi pe 29 decembrie in statiunea franceza Meribel si se afla de 46 de zile in coma indusa.

[news-104715]

"Faza de trezire poate dura mult", a adaugat Kehm, care a mai spus ca fiecare zi petrecuta la spitalul din Grenoble "este diferita".

"Famila vrea sa se inteleaga ca nu se doresc a se oferi detalii medicale pentru a pastra intimitatea lui Michael. Asa cum am spus de la inceput, vom oferi doar informatiile importante despre starea de sanatate a sa", a semnalat purtatoarea de cuvant.

Ea a trimis "sincere multumiri" pentru "toate mesajele de sprijin si simpatie primite din lumea intreaga", care "ajuta familia si in acelasi timp si pe Michael".

[news-104609]



Accidentul lui Michael Schumacher: Familia crede ca Schumi se va face bine