Motorsport

Fernando Alonso: Coutlhard spune ca nu se leaga ceva in accident

"Ceva nu se leaga" la accidentul lui Fernando Alonso din testele de la Formula 1, este de parare fostul pilot McLaren David Coulthard.

Alonso, in varsta de 33 de ani, a suferit un accident la bordul masinii sale McLaren, in testele de la Barcelone de acum doua saptamani. A stat cateva minute inconstient, iar dupa accident a suferit o amnezie, declarand doctorilor ca are 13 ani si este pilot de karting. Ulterior a anuntat ca nu va participa in prima cursa a sezonului, cea de la Melbourne. 

"Cred ca se stie mai mult decat ceea ce ni se spune la acest moment", a declarat Coulthard, comentator la BBC.

McLaren a emis un comunicat de presa in care afirma ca vantul puternic a fost cauza accidentului. Nimeni nu crede, insa, asa ceva.

Un site italian a publicat la cateva zile dupa accident imagini de la fata locului si a indicat faptul ca Alonso a suferit mai mult decat un impact lateral, iar masina a lovit zidul si cu o parte din fata, ceea ce a cauzat un  impact si mai dur.

Viteza oficiala a accidentului a fost de 215km/h.

Alonso a stat in spital trei zile zile. La patru zile distanta de la accident, Ron Dennis - seful McLaren - a declarat imediat ca dupa incident Alonso nu a fost constient si ca a avut si o contuzie.

Coulthard este de parere ca "informatiile sunt contradictorii. S-a spus ca nu a avut nici o vatamare, insa apoi stai trei zile in spital pentru o contuzie. Ceva nu se leaga. Nu ai nevoie de trei zile de stat in spital pentru a beneficia de un spatiu retras de ochii publicului, putea sa se duca acasa si sa beneficieze de acelasi respect pentru viata privata."



Fernando Alonso: Coutlhard spune ca nu se leaga ceva in accident