Motorsport

Drift Games, în premieră la București în acest weekend

Nouă dintre cei mai spectaculoși piloți de drift vor fi prezenți în acest weekend, la complexul expozițional Romexpo, acolo unde va avea loc a doua ediție a Drift Games, în cadrul Auto Total Bussines Show 2017, anunță Romanian Drift Community.

După ce la prima ediție, organizată la Constanța, au strâns peste 15.000 de spectatori, Ilarion Grigorici (câștigător Bucharest Drift Grand Prix 2017), Cătălin Trifan (vicecampion național 2015), Radu Văduva, Radu „Santos” Moise, Sorin Ene (campion național 2016), Traian Bușe (primul campion național din istoria României și actualul lider al campionatului), Marius Mitrache (antrenor Academia de Drift), Gabi Imre (antrenor Academia de Drift) și Vlad Stănescu promit un nou show unic al cailor putere în parcarea de la Romexpo.

"Vom veni în premieră la București cu acest concept marca Romanian Drift Community, care s-a bucurat de un succes enorm la prima ediție organizată la Constanța. Practic, nu vom avea o competiție între piloți, deși nu vor lipsi tandemurile din program. Își vor testa aptitudinile prin parcări perfecte în derapaj la viteze foarte mari, vor avea parte de treceri la limită printre obstacole și multe elemente de show, care vor arată nivelul ridicat al piloților români”, a declarat Andrei Balica, președintele Romanian Drift Community.

Programul de vizitare al ATBS este sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 18:00, iar prețul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit.



Drift Games, în premieră la București în acest weekend