Motorsport

Depasire senzationala in IndyCar. Un fost pilot de F1 a reusit o tripla uluitoare (VIDEO)

Sebastien Bourdais, fost pilot in Formula 1 si cvadruplu campion al defunctului Champ Car World Series, a reusit depasirea cursei in Grand Prix-ul din Long Beach, California.

Bourdais, castigatorul etapei inaugurale din St.Petersburg (Florida), a depasit nu mai putin de trei masini inaintea primului viraj al spectaculosului traseu urban folosit in trecut si de Formula 1.

Cursa de la Long Beach a fost castigata de americanul Alexander Rossi, pilotul echipei Andretti Autosport. Acesta l-a devansat pe australianul Will Power, echipier la Penske Chevrolet.

Pentru Rossi este a treia victorie in IndyCar, dupa cele obtinute in cursa de 500 de mile de la Indianapolis in 2016, celebra Indy500, si Watkins Glen in 2017.

Rossi a avut la randul sau o trecere meteorica prin Formula 1, fiind pilot de rezerva la modesta echipa Caterham si apoi pilot titular in cinci curse pentru si mai modesta Manor Racing, ambele disparute intre timp din Marele Circ.

Vedeti mai jos spectculoasele imagini:Depasire senzationala in IndyCar. Un fost pilot de F1 a reusit o tripla uluitoare (VIDEO)