Motorsport

Bolizii de 700 de cai putere, prezentati vineri la Brasov

Cei 30 de piloti care participa in week-end, pe circuitul de la Prejmer, la penultima etapa a Campionatului National de Drift, vor fi prezentati vineri, de la ora 17:00, in parcarea centrului comercial Coresi, impreuna cu masinile pe care la conduc, printre acestea un Nissan S13 (n.r. condusa de Catalin Trifan) si un BMW E336 M3 Turbo (Radu Vaduva), ambele cu motoare de 700 de cai putere.

Va fi o adevarata expozitie a cailor putere, pentru ca pe langa cei doi bolizi, in parcarea de la Coresi, se vor mai afla alte cinci masini cu o putere de peste 500 cp.

"Este o ocazie unica pentru toti fanii sporturilor de motor sa vada de aproape masinile care vor intra sambata si duminica pe circuit. Ne asteptam la peste 2.000 de spectatori la Prejmer, mai ales ca intrarea va fi gratuita", a declarat pilotul brasovean Gabi Imre, care la etapa din week-end va fi prezent din postura de organizator si arbitru al deja celebrelor battle-uri.

Printre monstrii de peste 500 de cai putere, la prezentarea de vineri dupa-amiaza, spectatorii vor putea admira si un Nissan 350Z, de 350 de cai putere, similar cu modelul din filmul "Tokyo Drift".

"Datorita faptului ca, in drift, tractiunea spate, este esentiala, va fi un adevarat BMW-expo", a mai spus Imre, la randul sau posesorul unui BMW e30 de 500 de cai putere.

Penultima etapa a Campionatului National de Drift va avea loc pe 19-20 septembrie pe circuitul de la Prejmer, evenimentul urmand sa fie transmis in direct pe site-ul Romanian Drift Community, www.rodrift.ro, datorita partenerilor Avangarda Group, Crama Girboiu, Depozituldefolie.ro, Global Window Films, Patronatul Roman Brasov, Bograve si Black Tie, iar in urma unei trageri la sorti, spectatorii prezenti si care au descarcat aplicatia RoDrift pentru smartphone, vor putea castiga sesiuni de taxi drift, dar si doua cursuri la Academia de Drift, acolo unde antrenori sunt Gabi Imre si Marius Mitrache.

Atat sambata, cat si duminica, evenimentul va incepe de la ora 10:00, intrarea fiind libera in ambele zile.



Bolizii de 700 de cai putere, prezentati vineri la Brasov