Jocurile Olimpice 2012

Usain Bolt a sarbatorit victoria de la suta cu trei handbaliste din Suedia

Jamaicanul Usain Bolt stie sa petreaca dupa un mare succes la Jocurile Olimpice. Noul campion si recordman al sutei de metri la Olimpiada a celebrat succes de la Londra cu trei handbaliste din nationala Suediei, vecine cu el pe palier în hotelul din Satul Olimpic.

Publicatia engleza The Mirror noteaza ca Bolt si cele trei handbaliste, Gabriella Kain, Isabelle Gullden si Jamina Roberts, au celebrat succesul jamaicanului în camera acestuia pâna la ora locala 3 AM.

Cele trei handbaliste au solicitat o dispensa din partea organizatorilor pentru a fi alaturi de idolul lor si au primit-o, astfel ca cei patru s-au distrat de minune, desi Suedia a fost ciuca batailor în grupele turneului olimpic.

Suedezele au devenit jucatoare adevarate în camera lui Bolt si au aratat ca stiu sa faca atmosfera, dupa cum au relatat vecinii jamaicanului din Satul Olimpic.

Jamina, una dintre participantele la petrecerea ad hoc improvizata de Bolt, a relatat ca cei patru si-au petrecut timpul discutând, fotografiindu-se si uitându-se pe reteaua de socializare Facebook.

”Ne-am întâlnit cu antrenorul lui Usain la restaurant si l-am rugat daca nu îl putem urma pentru a avea o întâlnire cu Usain. A fost superb. Nici vorba ca Usain era baut sau asa ceva. Abia se întorsese de la cursa”, a declarat Jamina Roberts.

Potrivit altor surse la petrecerea din camera lui Bolt s-ar fi alaturat si Maurice Smith, atlet jamaican în proba de decatlon.

Usain Bolt este ”liber de contract” în privinta relatiilor personale, cel mai rapid om al planetei punând capat unei relatii de sase luni cu designerul vestimentar canadian Lubica Slovak. Cei doi s-au despartit chiar înaintea Jocurilor Olimpice.



Usain Bolt a sarbatorit victoria de la suta cu trei handbaliste din Suedia