Jocurile Olimpice 2012

Harting, campionul olimpic care a dormit in metrou

A câtigat medalia de aur si a ajuns sa doarma în metroul londonez. Acest episod a fost trait marti de germanul  Robert Harting la Olimpiada de Vara 2012, la scurt timp dupa ce câstigase titlul de la aruncarea discului.

Robert Harting a ramas fara acreditarea de acces în Satul Olimpic. Fara ea nu a putut intra în camera sa, fiind lasat afara de paznicii care s-au temut sa nu aiba de a face cu un hot.

Întrebat  repetat de ce nu are permisul la el, Harting s-a enervat si a spus: „L-am aruncat în Tamisa!”, pentru ca apoi sa explice: „Cred ca mi l-au furat atunci când ofeream autografe fanilor”.

Harting a luat aurul la disc cu o reusita de 68,27m Olimpiada de Vara Londra 2012

Cum nu a putut intra, germanul a plecat cu metroul si a adormit în subteran mai bine de o ora. Dublul campion mondial la disc a fost zarit în transportul public precum oamenii fara casa, care îsi cauta adapost temporar cine stie pe unde.

Din fericire, nu avea medalia de aur la el, pentru ca înca premiile nu au fost trecute în proprietatea sportivilor. Nici hotul nu a facut nimic cu acreditarea lui Harting, sportivul gasindu-si intacte lucrurile în camera sa din Satul Olimpic, dupa ce a reusit sa intre.



Harting, campionul olimpic care a dormit in metrou