Jocurile Olimpice 2012

Catalina Ponor: ”Imi cer scuze, antrenorii m-au felicitat dupa exercitiul de la sol”

Gimnasta Catalin Ponor si-a cerut scuze, miercuri, într-o conferinta de presa sustinuta la Londra, ca a spus ca antrenorii lotului nu au felicitat-o dupa exercitiul de la sol care i-a adus medalia olimpica de argint.

"Vreau sa-mi cer scuze pentru ca am spus ca domnii antrenori nu m-au felicitat, pentru ca m-au felicitat dupa exercitiul de la sol. Nu am stiut de ce au plecat în graba dupa ce am luat medalia de argint. As fi vrut ca interviul meu sa fi fost dat în întregime pentru ca s-ar fi vazut ca eu le-am multumit pentru ca ne-au fost alaturi", a spus Ponor.

Gimnasta Catalina Ponor a declarat, marti, ca si-ar fi dorit sa primeasca felicitari si din partea antrenorilor sai, dupa ce a câstigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastica de la Jocurile Olimpice.

"Dupa sol, mi-as fi dorit sa primesc si niste felicitari din partea antrenorilor (n.r. - Mariana Bitang si Octavian Bellu), dar asta este. Multumesc familiei si prietenilor care au fost alaturi de mine", a spus Ponor, care a mentionat ca nu doreste sa comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârna.

Catalina Ponor a obtinut, marti, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala editie a JO. Tot marti, Catalina Ponor a fost la un pas de a mai câstiga o medalie la bârna, pe lânga argintul de la sol, dar în cele din urma a fost a patra, dupa ce arbitrii au acceptat contestatia facuta de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Brestean, acordându-i americancei o nota egala cu a româncei, dar cu o dificultate a exercitiului mai mare.

Catalina Ponor a intrat a doua în finala de la bârna, executia sa fiind notata cu 15.066. Ultima sportiva intrata însa în concurs, Alexandra Raisman, a fost notata cu 14.966, antrenorii ei depunând contestatie. Arbitrii au acceptat contestatia si, dupa noi verificari, au marit dificultatea exercitiului, obtinând nota finala 15.066.

 



Catalina Ponor: ”Imi cer scuze, antrenorii m-au felicitat dupa exercitiul de la sol”