Jocurile Olimpice 2012

Caprioriu: ”Sunt foarte bucuroasa, este o medalie olimpica totusi”

Judoka Corina Caprioriu a declarat, luni, ca este extrem de bucuroasa cu medalia de argint cucerita la Jocurile Olimpice, desi spera sa ajunga pe cea mai înalta treapta a podiumului.

"Sunt foarte bucuroasa. Este o medalie olimpica totusi. Trebuie sa continui pe acest drum, sa îmi fac lupta mea si sa am încredere în fortele mele. Daca nu esti atent o secunda, totul se poate termina. Dupa ce am obtinut calificarea la Jocurile Olimpice, mi-am impus sa fiu pe podium. Ma gândeam sa-mi cânte imnul, dar asta e", a spus Caprioriu la sport.ro

Sportiva Corina Caprioriu a fost învinsa, luni, în finala categoriei 57 de kilograme, reusind sa obtina medalia de argint la prima sa participare la Jocurile Olimpice, a treia pentru delegatia României la Londra.

Corina Caprioriu a împlinit 26 de ani în 18 iulie, este originara din Lugoj si legitimata la CSM Cluj, unde se pregateste de 13 ani în cadrul lotului olimpic feminin, cu Florin Bercean. Editia de la Londra a fost prima sa participare la Jocurile Olimpice, încheiata cu medalie de argint. În cariera de la senioare mai are o medalie de bronz mondiala, un aur si un bronz european, plus o pleiada de medalii la alte competitii internationale (9 de aur, 5 argint, 10 bronz).

Caprioriu aduce a treia medalie pentru România, dupa aurul câstigat de Alin Moldoveanu la tir si argintul Alinei Dumitru la judo.

 



Caprioriu: ”Sunt foarte bucuroasa, este o medalie olimpica totusi”