Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010

Kings On Ice Olympic Tour 2010, CAMPIONII patinajului artistic vin la Bucuresti!

Cele mai importante figuri ale patinajului mondial, in frunte cu campionul european en titre Evgeni Plushenko, vor sosi la Bucuresti primavara aceasta pentru un spectacol exceptional Kings On Ice – Olympic Tour, ce va avea loc pe 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol. Sub cupola patinoarului bucurestean, spectacolul va reuni pentru prima data numai campioni olimpici, mondiali si europeni, Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, castigatorii Campionatului European de patinaj artistic din acest an de la Tallinn, fiind doar cateva dintre numele elitei patinajului mondial ce vor readuce la Bucuresti magia dansului pe gheata.
Dupa succesul spectacolelor sustinute in 2007 si 2008, proiectul Kings on Ice aduce de aceasta data la Bucuresti 16 dintre cele mai apreciate nume ale patinajului international, printre care se va afla si castigatorul medaliei de aur la editia de anul acesta a Campionatului European de Patinaj Artistic de la Tallinn, Evgeni Plushenko. Celebrul sportiv a castigat in cei peste 14 ani de cariera nu mai putin de 50 de medalii de aur in 76 de competitii, scriind istoria patinajului artistic prin delicatetea si complexitatea miscarilor sale, ducand tehnica patinajului la un nou nivel, unanim apreciat de catre public si criticii de specialitate.

Talentul sau a fost rasplatit atat prin ovatiile fanilor, cat si de catre arbitri, fiind desemnat de-a lungul timpului de trei ori campion mondial, de patru ori castigator al competitiei Grand Prix, de cinci ori campion european si de sapte ori castigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia! Cel mai premiat patinator din lume, Plushenko este cunoscut si pentru faptul ca este printre putinii sportivi care poate efectua perfect pirueta Biellmann, fiind si primul care a efectuat saritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop.

Alaturi de Plushenko, la Bucuresti se va mai afla si campionul mondial Stephane Lambiel, laureat anul acesta cu medalia de bronz la Campionatul European de Patinaj Artistic. Clasandu-se printre cei mai buni patinatori la editia din 2002 a Campionatul European, Stephane si-a perfectionat tehnica dezvoltandu-si de-a lungul anilor un stil aparte, ce i-a adus in 2005 si primul titlu de campion mondial, la competitia din Moscova. Aceasta distinctie a fost urmata de o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006, si de un nou titlu de campion mondial in acelasi an.

Unul dintre cei mai cunoscuti violonisti ai momentului, Edvin Marton, ii va insoti pe campionii patinajului international la Bucuresti, acompaniand unele dintre evolutiile spectaculoase ale sportivilor pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius. Laureat al Premiilor Emmy pentru Cea Mai Buna Compozitie Muzicala a anului 2006 si detinatorul unei medalii de aur in cadrul Competitiei Mondiale a Violonistilor, Edvin Marton se va afla anul acesta la a patra sa vizita in Romania.

Avand in prim plan cele mai apreciate figuri ale patinajului artistic, precum si unul dintre cei mai celebri violonisti ai lumii, spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour se va desfasura pe data de 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de catre Amphitrion. Biletele vor fi disponibile incepand de luni, 25 ianuarie, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro, mai multe detalii despre spectacolul Kings of Ice – Olympic Tour, precum si distributia completa urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

Organizat de Amphitrion, spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour va avea loc pe 11 aprilie sub cupola patinoarului Mihai Flamaropol, biletele pentru pentru acest eveniment fiind disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de preturi: 120, 180, 250, 350 si 400 RON.


Kings On Ice Olympic Tour 2010, CAMPIONII patinajului artistic vin la Bucuresti!