Jocurile Olimpice de Iarna Vancouver 2010

Am avut suspans pana si la curling

Jocurile Olimpice de Iarna au intreceri frumoase pana la final. Chiar si la curling (pardon de expresie) totul s-a jucat pana la ultima piatra in finala feminina dintre Canada si Suedia, disputat vineri tarziu in noapte.
Inainte de ultimul set al finalei, Canada conducea cu 6-4, iar Suedia avea nevoie de dpua puncte in jocul 10 pentru a impinge meciul in prelungire.

Canada a jucat excelent si avea nu mai putin de patru pietre in casa, in timp ce suedezele faceau porti aiurea. Spre ultimele aruncari ale setului, insa, canadiencele au jucat execrabil si in doua randuri si-au impins singure pietrele afara din casa incercand gresit si imprudent sa atace.

Suedezele au profitat si, avand ultima aruncare, au reusit sa termine in casa cu doua pietre, ceea ce le-a dus in setul de prelungire.

Setul 11 a fost strans. Fiecare echipa avea cate o piatra in casa, Canada mai aproape de centru. Spre final, gazdele au gresit o lovitura in care au dorit sa elimine un gard, in loc sa joace spre casa acolo unde aveau avantaj. Suedezele au trimis o lovitura perfecta si au indepartat la final piatra Canadei, reusit sa ramana cu punctul cel mai aproape de centru si castigand finala.

Onlinesport


Am avut suspans pana si la curling