Tokyo 2020

Reactia lui Mirel Radoi dupa ratarea calificarii in sferturi la Jocurile Olimpice. Eternul “gram de noroc” a fost si acum de vina

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Romania n-a reusit sa invinga Noua Zeelanda in meciul decisiv pentru calificarea in sferturile de finala si astfel parcursul tricolorilor la Jocurile Olimpice se incheie dupa faza grupelor.

“Din pacate nu am avut gramul de noroc necesar. E vorba si de sansa cand vorbim de un meci asa echilibrat, dar sansa nu poate tine mereu cu noi”, a declarat Mirel Radoi la TVR.

Anticipand valul de critici, Mirel Radoi a iesit in intampinarea contestatarilor.

“Acum este usor sa acuzam, dar nu stie nimeni ce se intampla aici, munca si sacrificiile jucatorilor.

“De cand am venit aici nimeni nu poate sa doarma mai mult de patru ore. Jucatorii ieseau cu ochii cat doua cepe la antrenament.

“Mancarea nu a fost asa cum ne-am fi asteptat in primele zile, drumurile sunt foarte lungi. Chiar si asa, am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dupa acel rezultat rusinos (n.a. 0-4 cu Coreea de Sud), a mai spus Mirel Radoi.

De 57 de ani Romania nu mai participase la Jocurile Olimpice in competitia de fotbal.

Am plecat din Japonia cu patru puncte dupa 1-0 cu Honduras, 0-4 cu Coreea de Sud si 0-0 cu Noua Zeelanda.Reactia lui Mirel Radoi dupa ratarea calificarii in sferturi la Jocurile Olimpice. Eternul “gram de noroc” a fost si acum de vina