Tokyo 2020

David Popovici a revenit in Romania: "Le-am aratat adversarilor un trailer pentru ce urmeaza"

Sursă foto: https://www.facebook.com/olympicromania/

Tanara speranta a sportului romanesc, inotatorul David Popovici a avut parte de o primire la care nu se astepta la revenirea in tara dupa ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Acum toată lumea scrie ce vrea, ia ce titluri vrea, dar eu mi-am îndeplinit cu mult obiectivele şi suntem cu mult mai mult decât satisfăcuţi şi eu şi antrenorul meu. Sper să-i sperii puţin (n.r. - pe adversari) şi nu am vrut decât să le arăt un trailer pentru ce ceea ce urmează în următorii ani. Avem timp să îndeplinim ce vrem noi şi am îndeplinit cu vârf şi măsură.

"Foarte tare m-a motivat faptul că ştiam că lumea e trează să mă vadă, la semifinale şi finale, care erau dimineaţa în România, am înotat cu gândul la toţi românii care s-au trezit să mă vadă, şi nu numai, şi asta m-a ajutat foarte mult, m-a împins foarte mult", a declarat David Popovici la revenirea in Romania.

Despre laudele din presa internationala

"Ei îmi spun cum vor, eu spun că sunt un puşti care înoată repede şi căruia îi place să creadă că ştie să vorbească", a mai spus Popovici.

Acesta a fost la doar doua sutimi distanta de medalia de bronz in cursa de 200 metri liber.

A incheiat apoi al saptelea in finala de la 100 metri liber.

La 50 metri liber nu a reusit calificarea in finala.

David Popovici are doar 16 ani si inaintea participarii la Jocurile Olimpice a castigat tot ce se putea la Campionatele Europene rezervate juniorilor la Roma.



David Popovici a revenit in Romania: "Le-am aratat adversarilor un trailer pentru ce urmeaza"