Jocuri olimpice

Morariu explica de ce a demisionat din fruntea COSR

Octavian Morariu a explicat, marti, intr-o conferinta de presa care au fost motivele care l-au determinat sa demisioneze din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

“Avand in vedere insa si celelalte activitati ale mele din cadrul CIO si Asociatiei Europene de Rugby, precum si celelalte, constat o supraincarcare a activitatilor mele. Nu sunt ahtiat dupa functii si din respect pentru cei din jur si pentru familia mea, am hotarat sa ma retrag din functia de presedinte al COSR. Decizia nu a fost usoara, a fost una de moralitate si normalitate, in acelasi timp. Toate activitatile mele nu-mi mai permit sa fiu atent suta la suta la ce se intampla la COSR. Aici trebuie sa fie cineva care sa se ocupe zi de zi de aceasta activitate. Ar fi fost din partea mea o lipsa de moralitate si deontologie ca sa continui", a declarat Morariu.

Alegerile pentru instalarea unui nou presedinte in fruntea COSR vor avea loc pe 29 aprilie data urmatoarei sedinte a Adunarii Generale.

Favorit sa preia postul vacant dupa retragerea lui Morariu este Alin Petrache, actualul presedinte al Federatiei Romane de Rugby.

[news-106229]



Morariu explica de ce a demisionat din fruntea COSR