Jocuri olimpice

Marian Dragulescu, jignit de atitudinea Simonei Halep

Revenita in tara dupa participarea la Wimbledon, unde s-a oprit in sferturile de finala, Simona Halep a declarat ca este surprinsa de numirea Catalinei Ponor ca portdrapel al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

Gimnastul Marian Dragulescu a reactionat printr-o postare pe contul sau de Facebook si i-a raspuns Simonei Halep invitand-o sa mearga la Rio si sa vada singura cat de greu este sa cuceresti o medalie.
 
“Am tot respectul pentru Simona dar aceasta declaratie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Catalinei si a celorlalti sportivi care au adus Romaniei medalii europene, mondiale si olimpice!!! Onoarea revine celei care a castigat cele mai multe medalii pentru Romania. Iti sugerez Simona sa participi si tu la Rio 2016 si sa vezi cat de greu se castiga o medalie pentru Romania si cu siguranta vei aprecia mai mult sportivii care au castigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale si europene. Asadar Halep si Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretentii!”, este opinia lui Dragulescu.
 
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a decis, miercuri, ca gimnasta Catalina Ponor sa fie portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice care debuteaza pe 5 august la Rio de Janeiro (Brazilia).



Marian Dragulescu, jignit de atitudinea Simonei Halep