JO2014

Rusia ajunge in sferturi la hochei pe gheata

Echipa nationala de hochei pe gheata a Rusiei a luptat marti de la ora 14:30 pentru un loc in sfeturile de finala ale Jocurilor Olimpice de la Sochi, in barajul contra Norvegiei. Meciul a fost live text pe onlinesport.ro.

Programul sferturilor de finala ale turneului olimpic masculin de hochei pe gheata:

Suedia - Slovenia

Rusia - Finlanda

SUA - Cehia/Slovacia

Canada - Elvetia/Letonia

LIVE Rusia - Norvegia 4-0 (Final)

Final de partida. Rusia castiga barajul cu Norvegia, cea mai slaba echipa a turneului, si merge in sferturile de finala unde va intalni Finlanda.

REPRIZA 3, 0:40 Rusia este dezlantuita pe acest final de meci. Tereshenko puncteaza pentru un 4-0 oarecum mincinos la cum au decurs ostilitatile.

REPRIZA 3, 1:07 Norvegienii scot portarul de pe gheata in tentativa de a forta golul si rusii marcheaza pe contraatac in poarta goala prin Radulov.

REPRIZA 2, 2:47 Kovalchuk marcheaza cu sansa dupa ce pucul trimis initial de Datsyuk a intalnit bara si apoi l-a lovit in spate pe portarul norvegian.

REPRIZA 2, 15:40 Rusia deschide scorul prin Radulov. Acesta a ocolit poarta si l-a pacalit pe portarul Haugen printr-o deviere. Pucul a fost deviat cu sansa de patina un jucator norvegian.

15:18 Incepe a doua repriza a meciului.

REPRIZA 1, 10:22 Prima eliminare a meciului este dictata impotriva Rusiei. Sansa pentru norvegieni de a ameninta poarta adversa. Malkin este trimis pe banca pedepselor.

REPRIZA 1, 13:21 Rusia domina jocul, ataca in valuri si Malkin a avut cea mai mare sansa de gol. Puc respins in lateral de portarul norvegian.

14:35 Incepe meciul.

Rusia a fost aruncata in baraj dupa loviturile de departajare perdute cu SUA, dar castigate contra Sloveniei.

Amanunte in aceasta pagina despre barajul Rusia - Norvegia. In cazul in care bat, rusii se califica in sfeturile olimpice cu Finlanda.

Presedintele Vladimir Putin a declarat inaintea barajului cu Norvegia ca echipa Rusiei este cea mai buna din competitia olimpica.

"Consider ca echipa noastra de hochei pe gheata este nu doar una dintre cele mai bune, ci este cea mai buna de la acest turneu", a spus Putin.



Rusia ajunge in sferturi la hochei pe gheata