JO 2018 PyeongChang

Stramaturaru, coplesita de emotie dupa rezultatul remarcabil de la PyeongChang

Sursă foto: captura tvr3

Raluca Stramaturaru a obtinut, marti, cel mai bun rezultat pentru disciplinele de iarna din Romania la Jocurile Olimpice din ultimii 24 de ani.

Clasata pe locul 7 la finalul concursului feminin de sanie, sportiva in varsta de 32 ani nu a ascuns ca a avut emotii puternice in cele patru coborari pe inelul de gheata de la PyeongChang.

“Nu-mi venea sa cred ce se intampla. La un moment dat a trebuit sa ma sprijin, pentru ca aveam emotii mari. Ma bucur ca am reusit sa ma concentrez si sa-mi stapanesc emotiile. Acest loc 7 reprezinta incununarea muncii mele”, a spus Stramaturaru, anunta Telekom Sport.

Stramaturaru obtine cel mai bun rezultat pentru Romania la PyeongChang. Sase zecimi de o medalie istorica!

Aceasta a lansat si un apel, un strigat care speram sa fie auzit de factorii decizionali care pot impulsiona dezvoltarea disciplinelor de iarna din Romania.

“Pista e una dificila si s-a vazut ca nu iarta. Sunt convinsa ca acum lumea a vazut ce inseamna sanie, ce inseamna sporturile de iarna si poate vom fi sprijiniti mai mult. E un rezultat care ma face sa merg mai departe”, a adaugat Stramaturaru.

Sania a adus cele mai bune rezultate pentru Romania la Jocurile Olimpice de Iarna dupa 1990. Un loc 4 la Albertville (1992) si un loc 6 la Lillehammer (1994) prin Liviu Cepoi si Ioan Apostol.



Stramaturaru, coplesita de emotie dupa rezultatul remarcabil de la PyeongChang