Jocuri olimpice

Elisabeta Lipa, dezamagita: “Stiam dinainte scorul alegerilor”

Elisabeta Lipa a pierdut alegerile pentru sefia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman cu doar 21 de voturi obtinute din totalul de 202.

Fosta campioana olimpica de canotaj spune ca rezultatul alegerilor de la COSR se stia dinainte si ca nu a fost nici pe departe o campanie electorala demna de excelenta olimpismului.

“Stiam dinainte care va fi scorul. Am plecat in aceasta cursa cum am plecat in multe curse ale mele in cei 24 de ani de activitate. Am invatat mai mult din esecuri decat din victorii. Am capatat o experienta de care nu credeam ca o sa am nevoie. Am crezut ca le stiu pe toate, dar am ajuns la concluzia ca mai am multe de invatat. In aceasta luna de campanie, mai bine spus de antrenament, am ramas cu un gust amar, pentru ca a fost o campanie urata, o campanie in care am fost jigniti, umiliti, dar respect decizia presedintilor de federatie si a tuturo celor care au votat. Ii doresc mult succes in activitate noului presedinte si la Rio sa avem rezultate”, a spus Lipa la Dolce Sport.

Alin Petrache a obtinut functia de presedinte al COSR, cu 143 de voturi, in timp ce Elisabeta Lipa a primit doar 21 dintre sufragii.



Elisabeta Lipa, dezamagita: “Stiam dinainte scorul alegerilor”