Supercupa Romaniei

FCSB învinge Corvinul fără să forțeze și cucerește Supercupa României

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Campioana FCSB a obținut pentru a șaptea oară în istorie Supercupa României la capătul unui meci câștigat autoritar în fața celor de la Corvinul Hunedoara, cu 3-0 (1-0).

Așa am trăit FCSB - Corvinul Hunedoara în Supercupa României

 

Deținătoarea Cupei României Betano a început avântat pe Ghencea și a ratat prima ocazie din meci. Andrei Vlad a respins în minutul 2 șutul lui Roger care căuta colțul scurt.

FCSB a deschis scorul la prima acțiune importantă din atac prin David Miculescu. Acesta a reluat cu capul în poartă o minge pe care portarul Lefter o respinsese cu o mână la reluarea lui Baba Alhassan din interiorul careului.

În minutul 24, Corvinul a ratat de puțin egalarea la mingea trimisă de Sergiu Buș pe colțul scurt. Din nou portarul Vlad a fost pe fază și a respins în corner.

FCSB a încheiat repriza în ofensivă și portarul Lefter a blocat cu piciorul reluarea lui Eduard Radaslavescu.

Jocul a fost dominat autoritar de FCSB în partea secundă, campioana României dublându-și avantajul prin Marius Ștefănescu în minutul 52 cu un șut pe jos din interiorul careului.

Luis Phelipe, jucător intrat la FCSB în partea secundă, a închis tabela în minutul 81 la capătul unui contraatac din pasa lui Alexandru Musi, și el intrat pe parcursul meciului.

Ștefănescu a ratat două ocazii singur cu portarul, astfel că scorul final a rămas 3-0.

Caseta tehnică

FCSB: Vlad – Antwi, Dawa, Chiricheș (Ngezana 74), Radunovic – Lixandru (Edjouma 46), Alhassan, Radaslavescu (Musi 46) – Ștefănescu, Miculescu (Popa 46), Băluță (Luis Phelipe 62).

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac (Campan 83), Roger, Neacșa (Lupu 65) – Pîrvulescu, Ubbink (Bradu 19 / Gîrbiță 65), Buș (Cararus 83).

Cartonașe galbene: Dawa / Manolache, Lică, Pârvulescu.

Arbitru: Florin Andrei.

Stadion: Ghencea (15.915 spectatori).

 


FCSB învinge Corvinul fără să forțeze și cucerește Supercupa României