Stranieri

Reghecampf rateaza Cupa Printului dupa ce echipa sa a avut un penalty ratat

Laurentiu Reghecampf a pierdut finala Cupei Printului Arabiei Saudite ratand astfel al doilea trofeu cu Al Hilal in nici macar trei luni. Al Hilal a pierdut intalnirea cu Al Ahli, scor 1-2, dupa ce formatia din Jeddah a condus la un moment dat cu 2-0 in urma a doua reusite de senzatie. La 1-0 pentru Al Ahli echipa lui Reghecampf a ratat un penalty, pentru ca ulterior sa reduca din diferenta prin grecul Georgios Samaras, jucator adus in aceasta iarna la Al Hilal. Ramane de vazut in ce masura Reghecampf mai putem vorbi de un viitor al tehnicianului roman la Al Hilal dupa acest nou esec.

Al Hilal - Al Ahli 1-2  (Final)

Min.87 - Thiago Neves suteaza din lovitura libera milimetric pe langa poarta celor de la Al Ahli. Comentatorul televiziunii saudite e in pragul infarctului!

Min.85 - Ocazie ratata de Samaras. Al Hilal ataca in valuri cu tot efectivul.

Min.76 - GOL Al Hilal. Samaras reduce din diferenta cu o lovitura de cap superba.

MIn.74 - Digao suteaza puternic din afara careului si mingea trece putin pe langa poarta. Sansa importanta ratata de Al Hilal. Echipa lui Reghecampf forteaza revenirea in meci si are un plus ofensiv dupa intrarea lui Samaras.

Min.71 - Reghecampf il arunca in lupta pe grecul Samaras, jucator adus in aceasta iarna din Premier League.

Min.69 - Al Ahli face 2-0 dupa un sut fabulos din afara careului trimis de Motaz Hawsawi.

Min.66 - Al Hilal rateaza lovitura de la 11 metri!!! Nawaf Al Abid a tras slab si noul intrat intre buturile lui Al Ahli, Almosailem, a reusit sa apere.

Min.60 - PENALTY pentru Al Hilal. Portarul Almayouf de la Al Ahli este eliminat dupa faultul comis in careu asupra lui Thiago Neves.

Min.59 - GOL Al Ahli. Intrat in teren de doar 3 minute, atacantul sirian Omar Al Somah deschide scorul cu un sut senzational din interiorul careului.

Min.51 - Cursa a lui Osvaldo, brazilianul celor de la Al Ahli, care se termina cu o centrare in bratele lui Abdullah Al Sudairy.

Min.49 - Thiago Neves, brazilianul lui Reghecampf, trimite un trasor din lovitura libera. Mingea trece insa peste poarta.

20:23 A inceput repriza secunda.

Min.44 - Mare ocazie ratata de Al Ahli la o faza fixa. A fost schema a echipei din Jeddah cu balon centrat pentru Mohanad Aseri si acesta a reluat de putin pe langa poarta.

Min.40 - Posesie zdrobitoare pentru Al Hilal (65%).

Min.33 - Salem Al Dawsari suteaza mult peste poarta dintr-o pozitie favorabila. O noua ocazie in dreptul lui Al Hilal.

Min.24 - Creste presiunea celor de la Al Hilal la poarta lui Abdullah Al Maiouf si brazilianul Thiago Neves rateaza de putin reluarea spre poarta dupa o centrare din stanga.

Min.23 - Nasser Al Shamrani ramane in pozitie de finalizare in careul celor de la Al Ahli, dar intarzie nepermis de mult executia si pierde mingea.

Min.21 - Ocazie de gol pentru echipa lui Reghecampf.

19:15 A inceput meciul de la Ryadh.

Dupa ratarea Ligii Campionilor Asiei, fostul antrenor al Stelei are sansa revansei in final Cupei Printului Arabiei Saudite.

Al Hilal, echipa lui Reghecampf, o intalneste pe Al Ahli pe cel mai mare stadion din Arabia Saudita, King Fahd International Stadium din capitala Ryadh.

Cele doua echipe care isi disputa trofeul sunt vecine in clasamentul primei ligi saudite, Al Ahli fiind pe doi cu patru puncte avans in fata celor de la Al Hilal.

Interesant este ca ambele formatii se confrunta in aceasta finala dupa trei victorii consecutive in ultimele meciuri.

Ultima disputa intre cele doua rivale s-a incheiat 0-0 in campionat pe 31 august 2014.

Interesul in jurul acestei partide este unul crescut in Arabia Saudita, mai multi oficiali ai celor de la Al Hilal in frunte cu presedintele clubului, printul Abdulrahman Bin Mosaad, participand la ultima sedinta de antrenament dinaintea meciului.

Pentru cei mai putin familiarizati cu fotbalul din Arabia Saudit, Al Ahli este al doilea club din Jeddah, orasul in care activeaza si Al Ittihad, echipa pregatita de Victor Piturca.

Al Ahli are cinci Cupe ale Printului in palmares, ultima in 2007, in timp ce Al Hilal, echipa din capitala Ryadh, are nu mai putin de 18 astfel de trofee.



Reghecampf rateaza Cupa Printului dupa ce echipa sa a avut un penalty ratat