Stranieri

Victor Piturca stie ce-i lipseste lui Ianis Hagi pentru a fi jucator de top

Sursă foto: https://twitter.com/RangersFC

Ultimele evolutii ale lui Ianis Hagi dinaintea suspendarii fotbalului in timpul pandemiei de coronavirus nu l-au impresionat pe Victor Piturca.

“M-am asteptat ca Ianis sa faca un pas urias, dar din pacate nu s-a intamplat lucrul acesta. Rangers e un club care mi se pare potrivit pentru el, dar sa vedem daca cei de la Glasgow vor fi multumiti si il vor cumpara. Va fi un minus pentru el daca se va intoarce la Genk”, a declarat Victor Piturca la Telekom Sport.

Piturca mai crede ca lui Ianis Hagi ii lipseste forta pentru a deveni un jucator din topul Europei la categoria lui de varsta si nu numai.

“Daca avea forta, era jucator de top. Am stat de vorba si cu Gica Hagi, si cu el. E mai dificil, nu poate intra in contact cu adversarul. Ar trebui sa joace foarte simplu, dintr-o singura atingere, pentru a inlocui deficitul de forta. Ii va fi greu sa joace cu adversarul in spate”, a mai spus Victor Piturca.

Ianis Hagi este imprumutat de Genk la Rangers pana la finalul sezonului.

Echipa scotiana are prima optiune de transfer pentru clauza de 5 milioane de euro.

Echipe precum Lazio Roma, Real Madrid si Fenerbahce s-au aratat, cel putin in presa tarilor de origine, interesate de achizitia lui Ianis Hagi in vara acestui an.

Ianis resimte presiunea numelui

“Din prima zi pot spune ca m-am nasut cu presiune. Oriunde am mers, orice am facut in viata mea, am fost intotdeauna comparat cu tatal meu. Si presiunea a fost acolo”, a declarat Ianis Hagi pentru Daily Mail.

“Presiunea care vine imi ofera adrenalina si ambitia de care am nevoie pentru a merge inainte in fiecare zi. Tatal meu mi-a spus ca ambitia face intotdeauna diferenta, iar ambitia mea este sa ma antrenez intotdeauna mai mult decat ceilalti, mai mult decat oricine”, a mai spus Ianis Hagi.



Victor Piturca stie ce-i lipseste lui Ianis Hagi pentru a fi jucator de top