Stranieri

Turcia ramane prima optiune pentru Sumudica din vara. Greseala pe care nu vrea sa o mai repete niciodata!

Marius Sumudica si-a incheiat pentru moment conturile cu fotbalul din Turcia, dar spune ca nu va ezita sa revina din vara intr-o tara de care se simte foarte atasat.

Antrenorul care s-a despartit de Rizespor chiar in ziua aniversarii celor 50 de ani a vorbit pe larg despre experienta avut la ultima echipa antrenata in Turcia si la care a rezistat doar sapte meciuri.

“A fost un amalgam in tot ceea ce s-a intamplat. Am preluat o echipa foarte bine structurata administrativ. Este cel mai bun club la care eu am lucrat eu vreodata. Conditii extraordinare, cu oameni minunati in conducere.

“O echipa care era in coma cand am ajuns eu, era la terapie intensiva. Aveau peste 20 de cazuri de Covid. Jucatorii reveneau la antrenament in valuri. N-am putut sa pregatesc echipa fiindca jucam din trei in trei zile.

“Am tot tras de mine, am incercat, dar pe zi ce trece simteam ca energia mea dispare. Am decis sa ne oprim, iar drumurile noastre sa se desparta. N-au dorit, mi-a fost foarte greu. Am vazut oameni care plangeam cand am plecat.

“Este un club pe care nu-l voi uita niciodata avand in vedere momentul in care am preluat echipa. Nu voi mai face niciodata greseala sa iau o echipa din mers. Mi-o asum, dar pana la vara vreau sa ma odihnesc si sa o iau de la capat.

“Cu siguranta Turcia va fi prima optiune. Sunt in legatura cu impresari de acolo, cu conducatori de club care isi doresc ca din vara eu sa preiau anumite echipe de acolo. Cetatenia turca puteam sa o iau oricand. In doua zile aveam pasaportul daca doream”, a declarat Marius Sumudica intr-o adevarata spovedanie publica la Pro x.

Kayserispor, Gaziantep si Rizespor sunt echipele antrenate de Sumudica in prima liga a Turciei.



Turcia ramane prima optiune pentru Sumudica din vara. Greseala pe care nu vrea sa o mai repete niciodata!