Stranieri

Sumudica, primul antrenament la Kayserispor. Avertisment pentru toti jucatorii

Sursă foto: twitter.com/KayserisporFK

Tehnicianul Marius Sumudica a condus primul antrenor la formatia Kayserispor, unde a ajuns si fundasul Cristian Sapunaru de la Astra Giurgiu.

“Ma bucur foarte mult ca am facut aceasta alegere. Sper sa muncim bine si sa nu mai existe problemele de anul trecut si sa terminam atat de jos in clasament”, a spus Sumudica la Dolce Sport.

Noul tehnician al celor de la Kayserispor le-a transmis si un mesaj jucatorilor sai in vederea perioadei de pregatire, locul de titular nefiind asigurat pentru niciunul dintre acestia.

In alta ordine de idei, Sumudica a spus ca se intelege in trei limbi cu jucatorii, in portugheza pe care o cunoaste de pe vremea cand evolua pentru Maritimo Funchal, in engleza si in limba turca prin intermediul unui translator.

Sumudica i-a adus langa el in aceasta vara pe Silviu Lung jr., Cristi Sapunaru si Fernando Boldrin. Fostul tehnician al Astrei a mai spus ca, dincolo de conditiile foarte bune gasite la Kayserispor, cel mai mult il incanta respectul de care se bucura din partea conducerii.



Sumudica, primul antrenament la Kayserispor. Avertisment pentru toti jucatorii