Stranieri

Stanciu nu si-a dorit transferul in Arabia. Motivul plecarii de la Sparta Praga

Internationalul Nicolae Stanciu va semna cu echipa saudita Al Ahli din Jeddah, dar jucatorul celor de la Sparta Praga nu si-a dorit transferul.

Cosmin Contra, selectionerul primei reprezentative a Romaniei, a dezvaluit adevaratul motiv al plecarii lui Stanciu de la Sparta Praga.

"El a avut o problema cu antrenorul la sfarsitul anului trecut si mi-a spus ca situatia cu antrenorul nu e una placuta in momentul de fata. Din ce l-am simtit eu, sincer, era sa nu se faca transferul", a spus Contra la Digi Sport.

"Singura oferta foarte buna a fost de la aceasta echipa si pana la urma el a acceptat aceasta provocare. Eu cred ca si clubul l-a impins de la spate sa accepte aceasta oferta, din ce am simtit eu din glasul lui", a mai declarat Contra.

Selectionerul Romaniei mai spune ca trecerea lui Stanciu in Arabia Saudita nu va influenta convocarea acestuia la nationala atata timp cat randamentul va ramane acelasi.

"Daca randamentul va scadea, atunci poate va fi afectata pe viitor venirea la echipa nationala", a mai declarat Contra.

Stanciu va semna pe trei ani si jumatate cu Al Ahli Jeddah si va avea un salariu anual de 2.5 milioane de euro, acesta devenind cel mai bine platit jucator roman al momentului.



Stanciu nu si-a dorit transferul in Arabia. Motivul plecarii de la Sparta Praga