Stranieri

Semnal de alarma pentru Sumudica: “Vrei sa te impuste aia pe strada?”

Sursă foto: twitter.com

Marius Sumudica a involburat apele in Turcia dupa meciul cu Alanyaspor, cand a fost implicat intr-un incident pe tunelul spre vestiare.

Tehnicianul roman al formatiei Kayserispor, echipa care castigase pe terenul celor de la Alanyaspor in prelungiri, cu 2-1, s-ar fi bucurat in exces, asa cum il stim din Liga 1, si a starnit furia celor din staff-ul advers.

De aici si pana la o incaierare generala a mai fost doar un pas, iar Sumudica a iesit destul de sifonat din meleul creat. Se putea si mai rau, din moment ce traducatorul sau a ajuns la spital cu nasul spart.

Sumudica a explicat in amanunt cele intamplate, insa gestul sau provocator a atras atentia oamenilor de fotbal din Liga 1 Betano.

Printre acestia se numara si Gigi Becali care l-a sunat pe Sumudica si i-a transmis un mesaj sa o lase mai moale cu turcii.

“Tu esti nebun, vrei sa te impuste aia pe strada? Aia sunt nebuni”, i-a spus Becali lui Sumudica.

“I-am spus ca are talent de actor, dar sa-i lase in pace. Turcii sunt cei mai gelosi si invidiosi”, a adaugat patronul FCSB.Semnal de alarma pentru Sumudica: “Vrei sa te impuste aia pe strada?”