Stranieri

Schalke negociaza transferul lui Torje

Echipa germana Schalke 04 s-a calificat in grupele Champions League si prin urmare cauta sa-si consolideze lotul in vederea unei participari cat mai pozitive.

Fosta echipa a lui Ciprian Marica a revenit astfel la pista numita Gabriel Torje si, conform presei din Italia, a inceput negocierile pentru transferul mijlocasului roman.

Lasat in afara lotului de Francesco Guidolin, Torje mai este dorit de Hamburg, dar Schalke a revenit in pole position pentru transferul internationalului nostru.

Udinese solicita in schimbul lui Torje suma de 4.5 milioane de euro.

"Pretentiile clubului Udinese sunt de aproximativ 4,5 milioane de euro, in timp ce, pana acum, propunerile cluburilor Schalke si Hamburger se ridica doar la jumatate din aceasta suma. Miercuri seara, la Monaco, a avut loc o intalnire intre reprezentantii clubului din Gelsenkirchen si impresarul Celeste Rusin, alaturi de partenerii italieni ai acestuia care se ocupa de negocieri. Torje se va alatura duminica lotului echipei nationale a Romaniei, iar cele doua parti mai au putin timp pentru a se pune de acord pana la inchiderea perioadei de transferuri", se precizeaza pe tuttomercatoweb.com.



Schalke negociaza transferul lui Torje