Stranieri

Scandalul PAOK - Olympiacos: Razvan Lucescu vrea victorie la masa verde (video)

Meciul care urma sa stabileasca titlul in Grecia, cel dintre echipa lui Ravan Lucescu, PAOK Salonic, si multipla campioana elena Olympiacos s-a terminat inainte sa inceapa. Acum, tehnicianul roman doreste o victorie la „masa verde”.

Jucatorii lui Olympiacos au iesit de pe teren si nu au mai revenit pentru a juca cu PAOK, dupa ce antrenorul Oscar Garcia a fost lovit in cap de o rola de hartie aruncata din tribune.

Initial, cei de la Olympiacos au cerut sa castige meciul la „masa verde”, considerand ca nu puteau reveni pe teren dupa acel incident reprobabil.

Insa, acum cei de la PAOK afirma ca acel eveniment nu a fost de natura sa impiedice startul meciului, pentru ca Garcia nu a fost lovit grav si, in plus, acesta nu era trecut pe foaia de joc drept tehnicial oficial al lui Olympiacos.

De altfel, si imaginile video surprise din tribune arata ca reactia lui Oscar Garcia de a se declara atat de afectat dupa incident este exagerata. PAOK nu ar trebui sa piarda la „masa verde”, iar meciul ar trebui rejucat.

Echipa lui Razvan Lucescu este lidera in Grecia, cu 52 de puncte din 22 de partide, fiind urmata de AEK cu 51 de puncte si un meci mai mult. Pe locul 3 se afla Olympiacos, cu 46 de puncte si 22 de partide. 

 



Scandalul PAOK - Olympiacos: Razvan Lucescu vrea victorie la masa verde (video)